Webové stránky BABYMANIE.cz používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies.

 

 Zákaznická linka

(Po-Pá: 8:00-17:00 hod

Tel. +420 605 478 753

 

Zásilky přepravuje zákazníkům

 

Doprava

 

Facebook - Babymanie.cz

 

Instagram - Babymanie.cz

 

 

 

NAVŠTIVTE NÁŠ DALŠÍ OBCHOD

LUXUSNÍ DÁMSKÉ KABELKY

KONTAKTY

Babymanie
Vítkov, 40
347 01 Tachov
tel: +420 605 478 753
info(a)babymanie.cz

NOVINKY

arr303.08.2018 - Tip na letní dnyDovolte nám nabídkou pro parné letní dny, který nás právě provázejí, produkty které vám doporučujeme... arr306.06.2018 - Snížení cen značky CotobabyHezký den maminky,   S radostí Vám oznamujeme, že jsme na trvalo snížily ceny produktů od výrobce... arr314.06.2018 - Akční ceny BodyDobrý den maminky,   Dovolte nám nabídnout sortiment Body pro vaše miminka. Právě probíhá letní...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Přijímáme online platby

 

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

 
  
 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete títmo souhlas prodávajícímu Pavlu Kubizňákovi, se sídlem Vítkov 40, 347 01 Tachov, identifikační číslo: 87534592, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Tachov, Č.j.: 1099/2018-ŽO/TC (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů