Webové stránky BABYMANIE.cz používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies.

 

 Zákaznická linka

(Po-Pá: 8:00-17:00 hod

Tel. +420 605 478 753

 

Zásilky přepravuje zákazníkům

 

Doprava

 

Facebook - Babymanie.cz

 

Instagram - Babymanie.cz

 

 

 

NAVŠTIVTE NÁŠ DALŠÍ OBCHOD

LUXUSNÍ DÁMSKÉ KABELKY

KONTAKTY

Babymanie
Vítkov, 40
347 01 Tachov
tel: +420 605 478 753
info(a)babymanie.cz

NOVINKY

arr303.08.2018 - Tip na letní dnyDovolte nám nabídkou pro parné letní dny, který nás právě provázejí, produkty které vám doporučujeme... arr306.06.2018 - Snížení cen značky CotobabyHezký den maminky,   S radostí Vám oznamujeme, že jsme na trvalo snížily ceny produktů od výrobce... arr314.06.2018 - Akční ceny BodyDobrý den maminky,   Dovolte nám nabídnout sortiment Body pro vaše miminka. Právě probíhá letní...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Přijímáme online platby

 

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

 
  
 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

 

 Udělujete títmo souhlas prodávajícímu Pavlu Kubizňákovi, se sídlem Vítkov 40, 347 01 Tachov, identifikační číslo: 87534592, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Tachov, Č.j.: 1099/2018-ŽO/TC (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  •  emailovou adresu
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení
    • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 7. let to za účelem:
      • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů